קאלוש ואח' נ' אגד אגודה שיתופית לתחבורה בישראל בע"מ ואח'

: | גרסת הדפסה
תא"מ
בית משפט השלום נצרת
10314-10-09
11.7.2010
בפני :
ריאד קודסי

- נגד -
:
שירין קאלוש
:
אגד אגודה שיתופית לתחבורה בישראל בע"מ
פסק-דין

פסק דין

שני הצדדים הסמיכו אותי לתת פסק דין על דרך הפשרה בהתאם לסעיף 79 א' לחוק בתיק המשפט.

לאחר שעיינתי בכתבי הטענות, בעדויות של הצדדים, בתמונות הרכבים והכביש ובסיכומי שני הצדדים, הגעתי לכלל מסקנה שהתאונה אירעה באשמת שני הצדדים, כאשר שיעור האשם התורם של התובעת הינו 40%.

על כן אני מחייב את הנתבעת לשלם לתובעת שיעור של 60% מסכום התביעה , דהיינו סך של 3,693 ₪ בצירוף ריבית והפרשי הצמדה מיום הגשת התביעה, דהיינו מיום 14.10.09 עד יום התשלום המלא בפועל, וכן מחייבה לשלם הוצאות בסך 400 ₪ ושכ"ט עו"ד בסך של 800 ₪ בצירוף מע"מ. סכומי ההוצאות ושכ"ט עו"ד יישאו הפרשי הצמדה וריבית כחוק מהיום עד יום התשלום המלא בפועל.

לבקשת הנתבעת שהיא התובעת בתביעה שכנגד אני מוחק את התביעה שכנגד ללא צו להוצאות ומורה להחזיר לנתבעת בתביעה שכנגד אגרת הודעה לצד ג' בהתאם ובכפוף לתקנות בית משפט (אגרות).

ניתן היום, כ"ט תמוז תש"ע, 11 יולי 2010, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>